T: +32 56 26 10 00
carimar
slide2

Meer dan webdesign


IDcreation nv, opgericht in 1997 door Pieter Delesie, is op vandaag de specialist in het ontwikkelen van professionele websites, en dit volledig op maat van de klant. Dankzij onze ervaring en doordat wij voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwste technieken, kunnen wij ten alle tijde de beste kwaliteit en de nieuwste webapplicaties voorleggen aan onze klanten.

Deze sterke resultaten worden gerealiseerd door 16 dynamische medewerkers die zich dagelijks inzetten om elke keer een professionele site af te leveren.

Zusterbedrijf Optimizer bvba is reeds jarenlang actief in het optimaliseren van websites met het oog op vindbaarheid in zoekmachines. Het bedrijf werd opgericht in 2006 en is op vandaag een gekende waarde bij talloze bedrijven. Onze medewerkers streven dagelijks naar de beste positionering voor websites in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Met de nieuwste technieken binnen SEO (Search Engine Optimization), een grondige analyse van uw site, Google Analytics en een doordachte strategie optimaliseren onze internet marketeers uw site met als doel een toppositie te behalen in zoekmachines en de conversies te verhogen. Daarnaast adverteren wij ook met verschillende middelen (Adwords, Google Display, Video Advertising, Google Shopping, Facebook Advertising…) via verschillende kanalen (Google, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Youtube…) op verschillende toestellen (desktop, tablet, smartphones). Ook de copywriting wordt door ons verzorgd.

De totale internet oplossing

Onze missie bestaat erin u te begeleiden naar een totale internetoplossing. Naast het creëren van nieuwe sites en optimalisatie in functie van vindbaarheid in zoekmachines, biedt IDcreation ook volgende diensten aan :

Internettoegang via xDSL connecties voor professionelen wordt verleend door IDnet bvba, actief sinds 1997 als ISP (Internet Service Provider).

Oprichting: Ged.Bestuurder:
1997
Pieter Delesie
Activiteiten: Medewerkers:
Websites:

Agent:
Webdesign & internet
16
>1000

Officiële DNS agent
Officiële EU agent
Zusterbedrijven:
Optimizer bvba:
IDnet bvba:
SEO specialist
Internet Service Provider

Meer informatie?

Heeft u interesse in een professionele site of een restyling van uw huidige site?

Contacteer ons
afbeelding voorbeelden