T: +32 56 26 10 00

Domeinnaam registreren - .be domeinnaam - .eu domeinnaam

IDcreation is een geregistreerd DNS agent bij DNS BE (.be domeinen), en EURid (.eu domeinen). Voor domeinen met andere extensies (.com, .biz, .fr, .nl, …) hebben wij een partnership met de Registrar Ascio.

Wie kan een domeinnaam registreren ?

In bepaalde landen zijn er geen vereisten of beperkingen en kan iedereen, zowel particulier als bedrijf, een domeinnaam registreren. Voor een .be domeinnaam of .eu domeinnaam bvb. zijn er geen vereisten.

Om een .be domeinnaam of een .eu domeinnaam te registreren dient u via een geregistreerd agent een aanvraag in te dienen. IDcreation is voor .be domeinnamen en voor .eu domeinnamen een geregistreerd agent.

In andere landen is het vaak enkel als bedrijf of als lokale inwoner van dat land mogelijk om een domeinnaam te registreren.

Om een .be domeinnaam of een .eu domeinnaam te registreren voor uw website dient eerst te worden nagegaan of het domein nog beschikbaar is. Dit kan worden gecontroleerd op de websites van de officiële instanties www.dns.be en www.eurid.eu , of U kan ons contacteren.

Indien U de gewenste domeinnaam heeft gekozen die U wilt registreren voor uw website, kunnen wij het domein voor U vastleggen. U dient hiervoor uw gegevens (naam, adres, telefoonnummers en geldig e-mailadres) door te geven. Wij registreren het domein waarvan U eigenaar wordt dan voor U.

Meer info?

Naam : * E-mail : * Telefoon : * Uw vraag : *
(*) Verplichte velden