T: +32 56 26 10 00

Webapplicaties / Web based software

Haal meer uit de online omgeving door middel van webapplicaties

Het begrip webapplicatie of web based software is de verzamelnaam voor allerhande toepassingen en programma’s actief op een webserver en toegankelijk via een webbrowser. De gegevens worden online bijgehouden en de applicatie is op elk toestel toegankelijk. Als gebruiker van een webapplicatie hoeft u dus geen specifieke software te installeren op uw computer, maar kan u via een webbrowser rechtstreeks van het softwareprogramma gebruikmaken, deze is bovendien eenvoudig te integreren in uw website.


Bent u op zoek naar webapplicaties / web database software om efficiënter te werken? U hebt al gezocht naar een standaard pakket maar dit blijkt niet voorhanden te zijn? Gelukkig kan u dan bij IDcreation terecht voor web based software op maat voor de optimalisatie van (een deel van) het operationeel proces van uw onderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ordersysteem, systeem voor documentbeheer, een portaal voor het beschikbaar stellen van bestanden voor klanten en/of leveranciers, een facturatietool, een tool voor het invullen en genereren van documenten enzovoort.

Via uw webbrowser hebt u als bedrijf toegang tot de web based software applications die IDcreation voor u ontwikkelt. Alles wat u nodig hebt is een computer die verbonden is met het internet, een webbrowser, een gebruikersnaam en een paswoord en u kan vanop eender welke locatie terecht in het systeem.

Een dergelijke webapplicatie verhoogt de productiviteit van uw bedrijf aanzienlijk. In een wereld waar flexibiliteit almaar aan belang wint, is het een groot voordeel dat uw werknemers de klok rond alle nodige informatie ter beschikking hebben, of ze nu op het bedrijf zelf aan het werk zijn of op een externe locatie.

Een interessante web based applicitation die IDcreation u verder aanbiedt, is web based project management. Deze webapplicatie is een perfecte tool om budgetten, deadlines, taken en teams binnen uw bedrijf te beheren. Het is een hulpmiddel om de planning, organisatie en het beheer van al uw beschikbare middelen verder te optimaliseren.

Bovendien kunnen deze webapplicaties gekoppeld worden met elk bestaand of op maat gemaakt ERP-systeem waaronder bijvoorbeeld:

 • Microsoft Dynamics (AX/NAV)
 • Microsoft Navision
 • Centric
 • Exact
 • AFAS
 • UNIT4
 • Oracle eBusiness
 • Oracle JD Edwards
 • SAP
 • Adix
 • Trade
 • Intersoft
 • Orbid
 • ABAS ERP
 • IFS

Ook een webshop of webwinkel neemt de vorm aan van een webapplicatie.


Webwinkels als voorbeeld van een webapplicatie

Webwinkels zijn bezig aan een grote opmars in onze contreien. Steeds meer ondernemingen zien het digitale verkoopkanaal als een belangrijke uitbreiding op de traditionele kanalen, voor sommige ondernemingen is het zelfs het enige kanaal.

Het onderhoud van de categoriestructuur en aangeboden producten kan een tijdrovend werk zijn. IDcreation bouwt niet enkel uw webshop op maat maar kan ook zorgen voor de koppeling met uw ERP-systeem waardoor het aanbod in uw webshop beheerd wordt vanuit uw vertrouwde systeem. Ons programmatieteam zorgt ervoor dat bijvoorbeeld ook de voorraad en productprijzen steeds up-to-date blijven door middel van live webservices. Deze op maat gemaakte programmatie gebeurt in ASP.NET met behulp van de nieuwste technieken. Extra beveiliging voor gegevensoverdracht kan voorzien worden door middel van een VPN-tunnel.

Verder is het IDcreation-team in staat een webshop te bouwen rond uw eigen databasestructuur (SQL, MySQL, Oracle, …). Op die manier hoeft u niets te wijzigen aan uw werkwijze; onze op maat gemaakte programmatie zorgt voor de integratie van uw huidige database. Integratie van uw eigen webportaal in uw website? Door middel van een beveiligde verbinding kan u toegang geven aan uw klanten tot uw eigen systeem.

Deze webapplicaties en de vele op maat gemaakte integratiemogelijkheden met uw bestaande software en werkwijze helpt mee aan de optimalisatie van bedrijfsprocessen en een vlotte administratie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem hier snel contact met ons op!

Meer info?

Naam : * E-mail : * Telefoon : * Uw vraag : *
(*) Verplichte velden