T: +32 56 26 10 00

SEO

Scoren in zoekmachines

Naast websitecreatie, is IDcreation actief in het vindbaar maken van sites in zoekmachines. Zusterbedrijf Optimizer bvba is reeds jaren gespecialiseerd in internet marketing. Wilt u hoog scoren in Google met uw site? Dan passen wij de laatste nieuwe technieken van SEO (Search Engine Optimization) toe op uw site.

Een mooi ogende site volstaat vaak niet om contacten te krijgen. Een site moet uiteraard eerst vindbaar zijn voor diegenen die op zoek zijn naar uw product of dienst, maar u nog niet kennen. Om een uitstekende positie met verschillende zoektermen te bekomen, stelt het gemotiveerde team van Optimizer bvba alles in het werk.
Social media – kwaliteit en kwantiteit

Niet alleen vanuit technisch oogpunt worden sites geoptimaliseerd, ook “social media” wordt zeer frequent aangewend om topposities in zoekmachines te behalen. Bedrijven beroepen zich maar al te graag op een blog, Facebook en Twitter om in een mum van tijd gerichte contacten aan te spreken, waarbij kwaliteit en kwantiteit van primordiaal belang zijn. De efficiëntie van social media als marketingtool blijkt uitstekend. Contacten worden in grote aantallen actief aangesproken en bovendien kan er via deze sociale platformen campagne gevoerd worden om uw bedrijf in de kijker te zetten.

Optimizer bvba
Bissegemstraat 33
8560 Gullegem
www.optimizer.be

Hoog scoren in Google en andere zoekmachines
  • Zoekmachine vriendelijke website
  • Optimalisatie van websites volgens de nieuwe algoritmen van SEO
  • Vindbaarheid site verhogen met trefwoorden
  • Social media : blog, Facebook en Twitter

Meer info?

Naam : * E-mail : * Telefoon : * Uw vraag : *
(*) Verplichte velden