T: +32 56 26 10 00

Website bouwen - Site bouwen - Bouwen website - Websites maken

U heeft een groot bedrijf en heeft nood aan een website met een online catalogus? U bent een kleine zelfstandige en wenst uw services of producten te promoten op het internet. U bent een particulier en wilt uw eigen website? Een website laten bouwen op maat, het kán! IDcreation heeft meer dan tien jaar ervaring als website bouwer. In de websitebouw kan U verschillende partners vinden maar IDcreation is ongetwijfeld dé keuze voor U.

Wij hebben in tien jaar tijd een degelijke reputatie opgebouwd door onze professionele en doordachte websites en onze service na het realiseren en afwerken van uw website. Na het bouwen van uw website kan U nog steeds terecht bij ons voor vragen en ondersteuning!

Voor eender welke website, voor eender welke sector of business, kan U bij ons terecht. Het bouwen van professionele sites is onze specialiteit!

Een website bouwen gebeurt in verschillende stappen. Wij betrekken U bij alle stappen en bespreken samen met U wat U precies wenst en wat U precies in gedachten had. Enkele stappen die zeker aan bod komen bij het bouwen van een professionele website:

  • Design en grafisch ontwerp van uw website
  • Het bouwen en programmeren van de verschillende door U gekozen rubrieken
  • Het beheersysteem op maat bouwen voor uw rubrieken
  • ...

Een website bouwen - site bouwen of bouwen van een website op maat - websites maken


Meer info?

Naam : * E-mail : * Telefoon : * Uw vraag : *
(*) Verplichte velden