Professionele websites 100% op maat
Webdesign laptop Webdesign tablet Webdesign phone

Webdesign 100% op maat

Webdesign bureau

Een interactieve website, volledig op maat van de klant, dat is waar IDcreation als webdesign bedrijf elke dag naar streeft. Bovendien zult u versteld staan van onze werkwijze, waarin uw nieuwe website centraal staat, van ontwerp tot oplevering. Dat heet dan uw online visitekaartje afgeven.


Is uw website toe aan een nieuw design? Ons team staat voor u klaar en bouwt uw website op een efficiënte manier!

Lees meer lees meer pijl
Webshop & Ecommerce

Webshops & ecommerce

Meer en meer aankopen worden tegenwoordig online van thuis uit besteld. Een gebruiksvriendelijke e-commerce site, een online shop, is hiervoor uiteraard onontbeerlijk. Als ervaren webdesign bedrijf hebben wij ervaring in het maken van e-commerce websites.

Lees meer lees meer pijl
Webapp laptop Webapp tablet Webapp smartphone

Webapplicaties &
web based software

Het begrip webapplicatie of web based software is de verzamelnaam voor allerhande toepassingen en programma’s actief op een webserver en toegankelijk via een webbrowser.

Lees meer lees meer pijl
Full service agency
Een nieuwe huisstijl die toegepast moet worden op al uw communicatie van logo, website tot print? Op zoek naar een bedrijf dat de expertise in huis heeft om je op het vlak van marketing te begeleiden?
IDcreation adviseert je graag en begeleidt je persoonlijk met kennis van zaken in uw totale internetoplossing. Het professioneel team heeft meer dan 20 jaar ervaring en is steeds op zoek naar de nieuwste technieken.
Wat zeggen onze klanten?
"De samenwerking verloopt heel professioneel zowel wat de voorstelling, het ontwerp, realisatie en afwerking van ons project betreft."
- Park Hotel -
"Binnen de deadline een volledig operationele website."
- Demuynck & Vansteelandt -
"Als men spreekt van een vlotte communicatie en een zeer vlugge respons op elke vraag dan is men bij IDcreation aan het juiste adres."
- OTCG -
"Dankzij de vlotte communicatie en de professionele ervaring van IDcreation werd mijn webshop volgens mijn wens opgemaakt. "
- WATTSTORE -
De richtlijnen die ik bij aanvang van de samenwerking meedeelde, werden allemaal in detail heel goed uitgewerkt. Als resultaat kreeg ik een mooie website met een heel duidelijke structuur voor mijn klanten.
- Artex -
"Willemot nv heeft gekozen voor IDcreation door hun “to the point” aanpak. Het voorstel die ons aangeboden werd, was zeer duidelijk en gedetailleerd uitgeschreven en sloot meteen nauw aan bij onze behoeften."
- Willemot nv -
"De prijszetting, de aanpak en het afgeleverde product van IDcreation zijn meer dan in orde."
- Amoda Fashionstore -
"Doorgedreven ‘professionalisme met een gezicht’ is wat we vinden bij onze ideale partner!"
- Vital Nougat N°1 -
"De service die ze bieden is perfect, alles is heel snel opgelost of aangepast, ook het ‘fine tunen’ van de site nam amper enkele dagen in beslag. "
- Intraskins -
"Via andere tevreden klanten kwam ik terecht bij IDcreation. Ik heb voor IDcreation gekozen omdat ze professioneel werken, over vakkennis beschikken en een mooie waaier aan realisaties hebben."
- IPlants -
"We zijn blij IDcreation gekozen te hebben voor de ontwikkeling van onze website. Het voorgesteld ontwerp was perfect en voldeed meteen aan onze verwachtingen."
- European Nail Society -
De nauwe samenwerking leidde tot een knap en aantrekkelijk resultaat. Ook de gewenste aanpassingen werden steeds tijdig en correct doorgevoerd.
- Snickers -
We werken nu 16 jaar samen met het IDcreation-team en we zijn altijd tevreden geweest over de service. Projecten worden stipt opgevolgd en uitgevoerd, de websites die ik liet bouwen voldoen 100% aan mijn wensen.
- Verplant -
We worden altijd met goede raad bijgestaan en door de jaren heen is er een sterke vertrouwensrelatie ontstaan.
- Guido Van de Steen -

Onze website is het uithangbord van ons bedrijf en moet perfect werken. Het is vooral in de communicatie en service dat IDcreation uitblinkt. Bij IDcreation zijn er geen wachttijden, en precies dat maakt het voor ons de perfecte partner.

 

- Architekst bvba -
"De webshop voldoet zeker aan al onze wensen, het resultaat is zelfs beter dan we ons voorgesteld hadden!
Ik zou IDcreation zeker aanraden, het is een team met de juiste mentaliteit en klantgerichtheid."
- Abici bvba -
"De service is perfect, iedere opmerking of vraag tot aanpassing wordt heel snel behandeld en er worden snel oplossingen uitgewerkt."
- DS Tools bvba -
“Ik zou IDcreation zeker en vast aanraden. Zowel de prijs-kwaliteit, als de samenwerking zijn top!”
- Lymfklierkanker vzw -
“Meteen al van bij de start van de samenwerking hadden we het gevoel dat we met een sterk technisch onderlegd team te maken hadden en niet zomaar een commercieel verhaal.”
- Michiels nv -
Meer testimonials lees meer pijl
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.