Blog

Alle
feb 13 / 2015
Nieuwe website voor Elektro Vandevoorde #webdesign
Elektro Vandevoorde heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in nieuwbouw en renovatieprojecten, winkels, kantoren, buitenverlichting en databekabeling.

Bekijk de nieuwe website hier: www.elektrovandevoorde.be
feb 10 / 2015
Nieuwe website voor l'arbre parket #webdesign
De nieuwe website van onze klant Verfaillie Björn, gespecialiseerd in parket en houten terrassen staat online. Op de website kan je een mooie weergave van al zijn realisaties terugvinden. De site werd ook zodanig opgebouwd dat de klant gemakkelijk zelf nieuwe foto's en tekst kan toevoegen.

Bekijk de website hier: www.larbre.be
feb 6 / 2015
IDcreation steunt goed doel met Linum Foundation
Linum Foundation is een stichting die zich actief inzet voor weesziekten. Het doel is om vooral kinderen en jonge mensen met een vorm van weesziekte te steunen. IDcreation draagt hier graag een steentje bij door de ontwikkeling van hun nieuwe website. De website is voorzien van een gebruiksvriendelijke CMS-module zodat Linum foundation zelf foto's en tekst kan toevoegen of aanpassen.

Bekijk de website hier: www.linumfoundation.net
feb 2 / 2015
Nieuwe website online voor Lyatus #webdesign
LyAtus, consulting firma uit Brussel, koos voor IDcreation voor de opmaak en ontwikkeling van hun nieuwe website. De website werd opgemaakt in de huisstijl van de klant en is volledig CMS-gestuurd.

Bekijk de website hier: www.lyatus.com
{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.