Blog

Alle
mrt 13 / 2015
Nieuwe website voor SDL karaoke #webdesign
Studio Dance Light bestaat reeds meer dan 15 jaar en is uitgegroeid tot licht & geluidsbedrijf voor diverse feestgelegenheden van klein tot groot.

Bekijk de website www.sdlkaraoke.be en ontdek meer info over hun diensten!
mrt 6 / 2015
Nieuwe website met webshop voor Fashion Atelier #webdesign #ecommerce
Fashion Atelier werd opgericht door Mirjana Perkovic in 2014. Haar doel is om trendy en stijlvolle kledij dichter bij de mensen te brengen. Elk kledingstuk is met zorg ontworpen en gekozen op basis van de laatste modetrends.
De website is een modecatalogus met stijlvol advies waar mannen en vrouwen kledij op maat kunnen bestellen. De gepersonaliseerde kledij wordt met de hand gemaakt voor elke klant en gratis geleverd in de Benelux.

Bekijk de website hier: www.store-fashionatelier.com
mrt 2 / 2015
NIEUWE RESPONSIVE WEBSITE VOOR WINDVISION #WEBDESIGN
Onze klant Windvision is een onafhankelijke leverancier van duurzame energie. Ze kozen voor een nieuwe website met responsive webdesign, hierdoor wordt de website altijd optimaal weergegeven op verschillende schermgroottes. Ideaal voor bezoekers die met een tablet of smartphone werken. De website is tevens voorzien van een gebruiksvriendelijke CMS-module zodat de klant zelf de inhoud van de site kan aanpassen of updaten.

Bekijk de website hier: www.windvision.com
{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.