"DESIGN IS
THE SILENT
AMBASSADOR
OF YOUR BRAND."

 

 

Corporate identity, of u nu aan het hoofd staat van een multinational of een bescheiden KMO, ieder bedrijf moet voor zichzelf uitmaken waar het exact voor staat. Die bedrijfsidentiteit bepalen ligt doorgaans voor de hand, maar die op een juiste manier vertalen naar de buitenwereld is minder evident. Maar daarom niet minder essentieel.

 

Het is de spreekwoordelijke stempel die u drukt op al uw communicatie zodat niet alleen uw brochures, maar ook uw banners, mailings, website en zelfs uw digitale handtekening uw bedrijfsidentiteit ademen.

 

 

Corporate identity

 

 

corporate identity

 

 

Die bedrijfsidentiteit vormgeven doet IDcreation voor u. Alle diensten die we aanbieden vallen onder de noemer identity design. Zoals een correct en consequent gebruik van een professioneel logo en dito huisstijl. De juiste kleurentoepassing en eenzelfde lettertype voor al uw communicatie spelen daarbij een belangrijke rol. En niet te vergeten, een doordachte keuze van het beeldmateriaal om de sfeer van uw corporate identity perfect weer te geven. Want met het juiste beeld raakt u de juiste snaar.

 

U merkt dat een professioneel identity design van u een sterker merk maakt en u als bedrijf beter in de markt zet. Want met één simpele oogopslag is uw bedrijf herkenbaar en dit boezemt vertrouwen in, van klant tot leverancier.

 

 

 

"GOOD DESIGN

IS GOOD BUSINESS."

 

 

corporate identity

 

 

corporate identity

 

 

corporate identity

 

 

 


 


Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.