Lymfklierkanker vzw

Testimonials > Lymfklierkanker vzw >

Lymfklierkanker Vereniging Vlaanderen vzw (afgekort: LVV) steunt patiënten en hun familie vanaf het moment van de diagnose van het Hodgkinlymfoom (ziekte van Hodgkin) of non-Hodgkinlymfoom.

 

Stefanie van Lymfklierkanker vzw:

 

Zo’n 16 jaar geleden leerde ik IDcreation al kennen via mijn vorige werkgever. Vandaag bevestigde IDcreation terug de goede samenwerking van toen.
IDcreation bood ons ook een zeer gebruiksvriendelijke CMS-module aan, waardoor we zelf gemakkelijk onze website up-to-date kunnen houden en dit alles binnen een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

IDcreation staat voor een snelle en perfecte service. De medewerkers zijn zeer hulpvaardig en vriendelijk, ze zorgen ervoor dat alles perfect verloopt door o.a. een efficiënte opvolging, snelle feedback en duidelijke communicatie.
Onze nieuwe website voldoet volledig aan al onze wensen en wij zijn heel fier op onze website!
Ik zou IDcreation zeker en vast aanraden. Zowel de prijs-kwaliteit, als de samenwerking zijn top! Wij zijn een vzw en beschikken over geen hoge budgetten, maar dankzij IDcreation zijn we erin geslaagd een zeer mooi, gebruiksvriendelijke en onderhoudsvriendelijke website te creëren die zeker niet moet onderdoen voor duurdere websites.

 

www.lymfklierkanker.be

 

 

Lymfklierkanker

Terug
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Deze website maakt gebruik
van cookies om uw
gebruikservaring te verbeteren.