| Wie is de klant?

 

Bandencentrale Stevens is al zowat 25 jaar de vertrouwde bandenpartner van garages en particulieren. Deze bandenspecialist heeft een grote stock van banden voor auto’s, moto’s, trucks, industrie… Het bedrijf heeft ook een grote velgenshowroom.

 

 

| Wat hebben we gedaan?

 

Onze software ontwikkelaars hebben gezorgd voor een integratie van de website van de bandencentrale met die van de banden- en velgenleveranciers. Er is nu een webshop voor import en export van de artikelen. De B2B webshop is volledig gelinkt aan de software en stock van de groothandels.

 

B2B webshop op maat


| Wat is het resultaat?

 

1. Webbased softwareontwikkeling

Webbased software ontwikkeling en webapplicaties hebben het voordeel dat ze altijd en overal bereikbaar zijn. Bandencentrale Stevens heeft altijd alle info over de beschikbare artikelen en stockvoorraad beschikbaar. Zo is het heel makkelijk om processen en leveringen te monitoren en bij te sturen. Het voorraadbeheer en artikelbeheer is heel overzichtelijk met webbased software.

 

2. Realtime voorraadbeheer

Voor Bandencentrale Stevens is het cruciaal om altijd een actuele stand van zaken te hebben: van welke merken zijn banden of velgen voorradig? Hoeveel zijn er beschikbaar? Doordat hun B2B webshop gekoppeld is aan die van hun leveranciers en groothandels hebben ze bij de bandencentrale een accuraat en real time zicht. Zo kunnen ze hun klanten altijd snel helpen.

 

3. Geautomatiseerd systeem

Hét grote voordeel van een applicatie integratie en geautomatiseerde webbased software is het gemak. De webshop is voor Bandencentrale Stevens geen extra werk maar integendeel een handige tool. De bestellingen van banden en velgen verlopen rechtstreeks en geautomatiseerd bij de juiste merkenleverancier.

 

| Kortom

 

Bandencentrale Stevens heeft altijd en overal een real time overzicht van de beschikbare banden en velgen voor de verschillende voertuigen en dit van alle merken. Bestellingen via de B2B webshop gebeuren volledig geautomatiseerd wat heel tijdbesparend en gemakkelijk is.

 

Geïnspireerd door onze realisaties? Contacteer ons enveloppeTerug
^
enveloppeMail ons!
telBel ons op!
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie