| Wie is de klant?

 

Het Roche-team achter mijngezondheidscoach.be trekt de kaart van digitale zorg. Mensen die gezonder willen leven kunnen zich laten begeleiden door mijngezondheidscoach.be voor persoonlijke coaching.

 

 

| Wat hebben we gedaan?

 

Heel belangrijk bij gezondheidscoaching zijn bruikbare tips en adviezen. Onze softwareontwikkelaars hebben een informatieve website op maat ontwikkeld. Ook de online inschrijf- en betaalmodule is van onze hand want het Roche-team wou graag een website laten maken met applicaties. Mensen die graag persoonlijk online gezondheidsadvies op maat willen kunnen zich daarvoor abonneren op de site. Het betaalsysteem voor de online abonnementen is één op maat. Er is een direct debet van SEPA, dus een automatische domiciliëring die online wordt goedgekeurd.

 

website applicaties


| Wat is het resultaat?

 

1. Betalen is heel gemakkelijk

Gebruiksgemak en veilig betalen staan voorop bij deze webapplicatie op maat. Alles van de homepagina tot en met de inlogmodule is heel gebruiksvriendelijk geprogrammeerd en opgesteld. Online betalen is kinderspel. Het gaat om betalingen binnen de SEPA-landen en dat kan heel eenvoudig. De gebruiker kan die automatische domiciliëring online goedkeuren. Makkelijk en snel.

 

2. Betaald worden is heel gemakkelijk

Dankzij het inschrijf- en betaalsysteem op maat is het voor het Roche-team heel eenvoudig om SEPA-betalingen te ontvangen. Bij dit concept gaat het om terugkerende betalingen die men kan innen via SEPA-incasso. Die betalingen via domiciliëringsopdracht krijgt men heel snel en automatisch binnen.

 

3. Meer inkomsten

Door het betaalsysteem met automatische domiciliëring blijven mensen langer klant dan bij afzonderlijke facturen. Dus dankzij de gebruiksvriendelijke inschrijf- en betaalmodule op de website zijn de inkomsten voor mijngezondheidscoach.be hoger.

 

| Kortom

 

Mijngezondheidscoach.be wilde een informatieve en gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen met een inschrijfmodule en betaalapplicatie. Daar hebben onze softwareontwikkelaars voor gezorgd. Het team krijgt nu vlot en snel herhaalde aankopen binnen. Daar zorgt de automatische domiciliëring voor. De combinatie van Ingenico als betaalprovider, het direct debet van SEPA en het gebruiksgemak van de website op maat zorgen ervoor dat dit een geslaagd webproject is.

 

Geïnspireerd door onze realisaties? Contacteer ons enveloppeTerug
^
enveloppeMail ons!
telBel ons op!
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie