Wie is Amoda?

Amoda is een luxe kledingzaak in Antwerpen. Zij verkopen niet alleen kleding voor vrouwen, mannen en kinderen, maar je kan bij hen ook terecht om je outfit te vervolledigen dankzij hun accessoires en schoenen. In hun ruime en moderne showroom wordt iedere klant persoonlijk geadviseerd bij het uitgebreid aanbod van luxe merken. Gezellige zithoekjes zorgen voor een aangename winkelbeleving. Let’s talk fashion!

 

www.amoda.be
Wat vroeg Amoda?

Een chique stijlvolle website die de sfeer van de winkel ademt, dat was de vraag van Amoda. Grote fullscreen fashionfoto’s weerspiegelen een strakke en moderne look. Net zoals de duidelijke navigatie.

 

Belangrijk is ook de aanwezigheid van social media. ‘Smalltalk’ is dan ook de pagina die het meest leeft. Blogberichten en een live Instagram feed reflecteren er de persoonlijkheid en stijl van Amoda. Wie op een Instagram post klikt, linkt meteen door.

 

Nieuwsgierig naar het assortiment van Amoda, dan maakt 'Brands' je wegwijs met foto’s en een korte uitleg per merk. De pagina 'Showroom' is de kers op de taart en laat je richting Amoda vertrekken, mocht je dat laatste duwtje nog nodig hebben.

Wat hebben we voor onze klant gerealiseerd?

 

  Look and feel op maat van de wensen van de klant
 

Inventief content management system
 

Nadruk op beeldmateriaal om de juiste sfeer weer te scheppen, waaronder full screen fotogalerij
 

Innovatief catalogussysteem
 

Mobielvriendelijke website
 

Integratie social media en blogsysteem
 

 


Wij hebben IDcreation via Google ‘leren kennen’ en de inhoud en opbouw van hun website heeft mij overtuigd om contact met hen op te nemen.

 

Contact image
Get in touch!
  • (*) Verplichte velden
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
^
enveloppeMail ons!
telBel ons op!
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie