Professionele websites

100% op maat gebouwd

Webshops & e-commerce

Veilig online betalen

Sinds 1996

Webdesign & internet

Webapplicaties

Web based software

Meer dan 20 jaar ervaring

Meer dan 1.000 tevreden klanten

Webdesign 100% op maat

Een interactieve website, 100% op maat van de klant, dat is waar IDcreation als webdesign bedrijf elke dag naar streeft. Bovendien zult u versteld staan van onze professionele ontwerpen, die aangepast worden tot de klant volledig overtuigd is van zijn elektronisch visitekaartje .

Lees meer
Webshops & ecommerce

Meer en meer aankopen worden tegenwoordig online van thuis uit besteld. Een gebruiksvriendelijke e-commerce site, een online shop, is hiervoor uiteraard onontbeerlijk. Als ervaren webdesign bedrijf hebben wij ervaring in het maken van e-commerce websites.

Lees meer
Webapplicaties &
web based software

Het begrip webapplicatie of web based software is de verzamelnaam voor allerhande toepassingen en programma’s actief op een webserver en toegankelijk via een webbrowser.

Lees meer
Full service agency
Een nieuwe huisstijl die toegepast moet worden op al uw communicatie van logo, website tot print? Op zoek naar een bedrijf dat de expertise in huis heeft om je op het vlak van marketing te begeleiden?
IDcreation adviseert je graag en begeleidt je persoonlijk met kennis van zaken in uw totale internetoplossing. Het professioneel team heeft meer dan 20 jaar ervaring en is steeds op zoek naar de nieuwste technieken.
Wat zeggen onze klanten?
“Via de nieuwsbrief zijn wij in contact gekomen met IDcreation. De uitgebreide toelichting tijdens het eerste bezoek trok ons over de streep om met hen in zee te gaan voor onze nieuwe website..."
- Gerberhom fashionstore -
"De samenwerking verloopt heel professioneel zowel wat de voorstelling, het ontwerp, realisatie en afwerking van ons project betreft."
- Park Hotel -
"Binnen de deadline een volledig operationele website."
- Demuynck & Vansteelandt -
"Als men spreekt van een vlotte communicatie en een zeer vlugge respons op elke vraag dan is men bij IDcreation aan het juiste adres."
- OTCG -
"Dankzij de vlotte communicatie en de professionele ervaring van IDcreation werd mijn webshop volgens mijn wens opgemaakt. "
- WATTSTORE -
De richtlijnen die ik bij aanvang van de samenwerking meedeelde, werden allemaal in detail heel goed uitgewerkt. Als resultaat kreeg ik een mooie website met een heel duidelijke structuur voor mijn klanten.
- Artex -
"Voor mensen die enkel voor de beste kwaliteit willen gaan, raad ik IDcreation ten sterkste aan."
- Pilates Studio Kortrijk -
"Willemot nv heeft gekozen voor IDcreation door hun “to the point” aanpak. Het voorstel die ons aangeboden werd, was zeer duidelijk en gedetailleerd uitgeschreven en sloot meteen nauw aan bij onze behoeften."
- Willemot nv -
"De prijszetting, de aanpak en het afgeleverde product van IDcreation zijn meer dan in orde."
- Amoda Fashionstore -
"Doorgedreven ‘professionalisme met een gezicht’ is wat we vinden bij onze ideale partner!"
- Vital Nougat N°1 -
"Recent hebben we onze website totaal vernieuwd en uitgebreid met een webshop. De expertise van het IDcreation team was hierbij van zeer grote waarde."
- Lingerie Ohlala! -
"De service die ze bieden is perfect, alles is heel snel opgelost of aangepast, ook het ‘fine tunen’ van de site nam amper enkele dagen in beslag. "
- Intraskins -
"We zijn blij IDcreation gekozen te hebben voor de ontwikkeling van onze website. Het voorgesteld ontwerp was perfect en voldeed meteen aan onze verwachtingen."
- European Nail Society -
De nauwe samenwerking leidde tot een knap en aantrekkelijk resultaat. Ook de gewenste aanpassingen werden steeds tijdig en correct doorgevoerd.
- Snickers -
De realistische uiteenzetting en de vlotte communicatie met het team tijdens de uitvoering van het project waren sleutelfactoren voor het welslagen van dit project.
- SV Investigations -
We werken nu 16 jaar samen met het IDcreation-team en we zijn altijd tevreden geweest over de service. Projecten worden stipt opgevolgd en uitgevoerd, de websites die ik liet bouwen voldoen 100% aan mijn wensen.
- Verplant -
We worden altijd met goede raad bijgestaan en door de jaren heen is er een sterke vertrouwensrelatie ontstaan.
- Guido Van de Steen -
Meer testimonials
Get in touch!
  •  
  •   
  •    
  •    
  • (*) Verplichte velden